Lediga tjänster

Falkenborn söker framtidsnamn inom tvistelösning

Falkenborn är en exklusiv nischbyrå inom fastighetsbranschen, rankad i Chambers sedan många år. Vi jobbar huvudsakligen med fastighets­transaktioner, tvistelösning och kommersiell hyresrätt, men hjälper även våra klienter med entreprenadfrågor och allmän affärs- och fastighetsjuridik. Bland våra klienter finns ledande fastighets­bolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Kvalitet i arbetet är vår högsta prioritet. Vi har därför valt att satsa på hög specialisering och ett stort internt och externt kunskapsutbyte. Vi försöker även skapa förutsättningar för att medarbetarnas arbetssituation ska vara hållbar över tid.

Vem vi söker

Vi söker nu ytterligare en jurist till vårt processteam. Vi tror att du antingen är i slutet av din notarie­tjänstgöring, har erfarenhet från överrätt eller motsvarande processvana från advokat­byrå.

Vi söker dig med mycket goda studiemeriter, en välutvecklad språkkänsla och ett gott omdöme. Vidare ser vi gärna att du är driven, kreativ och noggrann.

Det är viktigt att du har ambitioner! Vi vill att du delar vår målsättning att göra Falkenborn till en ledande byrå inom tvistelösning.

Mer om rollen

Du kommer få hjälpa till att företräda våra klienter inför domstol och skiljenämnd samt ta aktiv del i vidareutvecklingen av gruppen. Vårt mål är att du på några års sikt delvis ska arbeta självständigt med tvistelösning. Vid sidan av tvisterna kommer du också att få ägna dig åt avtals­skrivning och allmän affärsjuridik. Det finns vidare möjligheter att arbeta med entreprenadtvister.

Vad som närmare ska ingå i rollen får vi diskutera tillsammans med dig, vi tänker oss att tjänsten kan anpassas efter din specifika erfarenhet och dina egna preferenser.

Vad vi erbjuder

Vi har fantastiska klienter och kvalificerade ärenden. Vår ambition är att du ska bli ett ledande namn inom tvistelösning och om du är rätt person får du stora möjligheter att utvecklas både på byrån och i branschen. Hos oss har vi även korta beslutsvägar; du kommer att ha stora möjligheter att påverka verksamheten hos oss.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss? Ring Lena Westrup, advokat och delägare (070-348 82 45).

___________________________________

Vi vill ha din ansökan senast den 21 juni 2024, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan (personligt brev, CV, betyg och andra relevanta utlåtanden) skickar du till lena.dahlberg@falkenborn.se