Vill du ha uppsatspraktik hos oss?

Vi söker nu en student som vill skriva sitt examensarbete hos oss våren 2020. Eftersom vi huvudsakligen arbetar med fastighetsrätt söker vi någon som vill skriva inom fastighetsrätt eller anslutande frågor. Vi kan givetvis komma med förslag på ämnen att skriva om.

Som uppsatspraktikant hos oss kommer du få ägna mycket tid åt din uppsats och även diskutera ditt uppsatsämne med oss jurister. Du får dessutom tillgång till vårt bibliotek där vi har en stor mängd fastighetsrättslig litteratur. Utöver att arbeta med din uppsats kommer du givetvis också få möjlighet att bistå oss jurister i arbetet på byrån. Detta innefattar att göra rättsutredningar, granska olika avtal och hjälpa till med andra frågor som dyker upp i våra ärenden. Att göra uppsatspraktik hos oss kommer därför ge dig en värdefull inblick i hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå inriktad mot fastighetsbranschen.

Praktikperioden sträcker sig över 20 veckor, men om ett annat upplägg skulle passa bättre finns det möjlighet för det.

Vid frågor, kontakta Martin Lundin på telefon 072-211 72 81 eller e-post martin.lundin@falkenborn.se

 

Ansök genom att skicka ett personligt brev, cv samt betyg från juristprogrammet till karin.vellas@falkenborn.se. Om du redan har bestämt dig vilken fråga du tänkt skriva om får du gärna ange det i din ansökan.