Falkenborn söker moderna jurister

Vi arbetar till stor del med M&A inom fastighetsbranschen. Våra klienter utgörs av ledande fastighetsbolag, fonder och Sveriges största institutioner. Vi arbetar med de största affärerna på marknaden och har gedigen erfarenhet av transaktioner.

Hos Falkenborn Advokatbyrå är balans mellan arbete och fritid en hörnpelare, vilket till exempel innebär att vi arbetar färre timmar i veckan än våra konkurrenter. Detta tillsammans med vår position på marknaden hoppas vi gör oss till ett attraktivt alternativ för dig. För att trivas hos oss är det viktigt att du är intresserad av att aktivt delta i verksamhetens utveckling.

Vi söker nu en biträdande jurist som vill arbeta med i första hand transaktioner.

Du är en driven person med goda studiemeriter och vitsord, som har höga krav på kvaliteten och omsorgen i ditt arbete. Fullgjord tingstjänstgöring liksom annan erfarenhet är meriterande men inget krav, vi ser gärna också ansökningar från dig som nyligen har tagit eller snart ska ta din examen.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten? Kontakta Magnus Ahlström på telefon 070-348 40 66 eller e-post magnus.ahlstrom@falkenborn.se.

_____________________________

Vi vill ha din ansökan senast den 24 februari, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan, betyg från juristprogrammet, andra relevanta betyg och intyg skickar du per e-post till karin.vellas@falkenborn.se.